ERZURUM / HINIS - Bellitaş Ortaokulu

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından çağrıya çıkan Gençlik Projeleri Destekleme Programı 2019-1 No'lu çağrıda okulumuz öğretmenleri tarafından yazılan okulumuz rehber öğretmeni Levent NERGİZ tarafından koordine edilen 'AKRANIM ÖĞRETMENİM PROJESİ' kabul edildi.14.000 lira desteğin söz konusu olan projede öğrencilerimiz arası akran eğitimini amaçlanıyor.25 Şubat-25 Mayıs tarihlerin arasında gerçekleştirilmesi amaçlanan projede öğrencilerimiz arasında iletişim ve kaliteli zaman geçirme becerilerini artırıcı ,sportif alışkanlıkların kazanılması,akademik başarılarının iyileştirilmesinin amaçlayan faaliyetler yer alacak.

Yapılacak faaliyetler ilerleyen zamanlarda web sitemizden ve twitter adresimizden duyurulacaktır.

Projenin yazımı ve sözleşme aşamasındaki emeklerinden ötürü rehber öğretmenimiz Levent NERGİZ'e teşekkür ederiz.