ERZURUM / HINIS - Bellitaş Ortaokulu

Mrt

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. Kitap olarak "Bir Devrin Battığı Yer Çanakkale" adlı kitap seçilmiştir. Her okuldan onlarca kişinin katılımıyla kitap okuma yarışması düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri arasında İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada 6.sınıf öğrencilerinden Batuhan AZAL ve 8.sınıf öğrencilerinden Furkan KÜÇÜKKAYA finale kalmışlardır. Final turundaki okuma sonrası Batuhan Azal, öğretmenlerin büyük çoğunluğundan onay alarak yarışmada ipi göğüsleyen isim olmayı başarmıştır. Kazanan öğrencimiz plaket ile ödüllendirilmiştir. Tebrik ederiz.

Ara

Psikopark ekibi Erzurum Öğrenme Enstitüsü Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek; Bilim, Psikososyal, Psikodrama, İlham ve Akran Zorbalığı atölyeleri içeriğinde deney ve sunumlar yapmışlardır.Nazik ziyaret ve emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize okula gelip giderken yol üzerinde, araçta nasıl davranmaları gerektiği; hangi kurallara uyacakları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Bilgilendirme yapan  Trafik görevlilerine ve katılan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

AB Kod Haftası - Code Week Ekim ayının içinde uygulanan,kodlama ve dijital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir.Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan etkinlikler dijital okuryazarlığı ve kodlamayı merak uyandırıcı ve keyifli hale getirir.

Tem

Spor lisesini kazanan öğrencilerimiz Tülin Gülmez, Sümeyye Irmak, Ümmügülsüm Küçüker 'i tebrik eder, bu süreçte öğrencilerimize destek olan  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Dilek ESER ve Müdür Yardımcımız Ali VAROL 'a teşekkür ederiz.

Tem

Mrt